Masz pytanie? Dzwoń: 604 447 504

Organizacja i zarządzanie oświatą

Studia realizowane przez Internet, nie wychodzisz z domu i zdobywasz kwalifikacje!

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez Uczelnię Lingwistyczno-Techniczną w Świeciu.

 

Dane osobowe

  1. Dane zbierane są przez: Uczelnię Lingwistyczno-Techniczną w Świeciu, ul. Chmielniki 2A, 86-100 Świecie, telefon: 52 331 27 03
  2. Dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych: waldemaraldas@gmail.com
  3. Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.
  4. Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń) oraz współpracującym z nami wykładowców, trenerów (w zakresie prowadzonego kurs). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.
  5. Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym na adres waldemaraldas@gmail.com
  6. Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.
  7. Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

„Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Świeciu”, zbiera następujące dane osobowe:

 

1) nazwisko i imię,
2) adres zamieszkania,
3) adres e-mail,
4) numer telefonu,
5) data urodzenia,
6) miejsce urodzenia
7) PESEL

 

Gromadzone dane są niezbędne do procesu rekrutacyjnego oraz wewnętrznych potrzeb Uczelni.

 

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie.

 

Marketing

O ile Państwo wyrazili na to zgodę, podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

 

Pytania i zastrzeżenia

Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: waldemaraldas@gmail.com

Zapisz się wstępnie

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.

 

Rozpoczęcie: 01 października 2018

Zakończenie: 01 czerwca 2019

Cena: 3300 zł za całość (możliwość płatności w 2 ratach)

Uwagi: Już możesz się zapisać!

 









 

Nasza uczelnia


Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Świeciu: www.wsjo.edu.pl

Kierownik

Małgorzata Silny

Pedagog, absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego, nauczyciel akademiki na uczelniach pedagogicznych, autorka wielu publikacji, koordynatorka ogólnopolskich projektów, trener umiejętności psychospołecznych.

Koordynator

Waldemar Ałdaś
Masz pytanie? Dzwoń
tel. +48 604 447 504
8.00-16.00 (pon.sob.)
e-mail: waldemaraldas@gmail.com